Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Diagnosticul si terapia bolilor rare sistemice cu afectare oculara - OCURARE

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

CITEȘTE MAI DEPARTE                    
               

Calendarul sesiunilor de curs, disponibil online!

Acceseaza calendarul sesiunilor Ocurare pentru a afla locatia, disponibilitatea si perioada cursurilor.

CITEȘTE MAI DEPARTE                    
               

Intra si tu in comunitatea proiectului OcuRare!

Pagina de Facebook dedicata personalului medical implicat in diagnosticul si terapia bolilor rare sistemice cu afectare oculara.

CITEȘTE MAI DEPARTE                    
               

600 de persoane active in domeniul Boli Rare vor fi certificate si acreditati EMC, dobandind cunostinte importante ce ii vor ajuta sa performeze in institutia medicala in care activeaza.

Sprijin in vederea cresterii capacitatii tehnice pentru 600 de persoane active in domeniu, prin livrarea de cursuri acreditate de educatie medicala continua si imbunatatirea cunostintelor teoretice si practice.

600 de persoane (390 de medici specialisti si rezidenti din specialitatile oftalmologie, genetica, pediatrie, neonatologie, reumatologie, medicina interna, ORL, nutritie si metabolism, stomatologie 10 biologi si 200 de asistenti medicali) vor beneficia de metode inovatoare de formare

Asigurarea unui nivel inalt de calitate al procesului de pregatire a medicilor, prin actualizarea programelor de formare si ghidurilor de practica ce vor sta la baza cursului si vor creste nivelul de performanta al acestora

160 de persoane din grupul tinta - 100 medici oftalmologi, vor participa la Congresul National de Oftalmologie, 40 de medici si 20 de asistenti medicali vor participa la congrese si conferinte internationale in domeniul de referinta, organizate in spatiul Uniunii Europene.

Consolidarea si abordarea integrata, de inalt nivel calitativ, a metodelor de lucru si cresterea gradului de implicare a specialistilor romani in initiativele europene de schimb de informatie in domeniul "Boli Rare".

Dacă ai întrebări, scrie-ne pe
contact@ocurare.ro sau prin formularul de mai jos